سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هان! بدانید دانشی که در آن اندیشیدن نباشد، خیری ندارد . [امام علی علیه السلام]
زنونه
درباره



زنونه


صبا
تو این وبلاگ می خوام برای بالا رفتن اطلاعات عمومی خانوما مطالب مختلفی بنویسم. امیدوارم با همکاری شما بتونیم وبلاگ موفقی داشته باشیم.
لینک‌های روزانه
1- استفاده ناصحیح از محصولات مربوط به مو و عدم مراقبت صحیح از موها :
الف- استفاده از رنگ های شیمیائی، سفیدکننده ها، صاف کننده ها و فرهای دائمی مو بخصوص اگر بطور نادرست بکار روند باعث ریزش مو می شوند.
ب- آرایش ناصحیح مو مثل کشیدن شدید موها و دم اسبی کردن موها بخصوص از طرف جلو پیشانی باعث ریزش موها می شود.
پ – شامپو کردن بیش از حد، برس های شدید و شانه کردن بیش از اندازه می تواند باعث شکنندگی ساق موها شود. زمانی که موها خیس هستند آسیب پذیرتر می باشند و حتی با مالش شدید حوله کنده می شوند.
2- ریزش موی ارثی :
این نوع ریزش مو شایعترین علت ریزش مو است و تحت عنوان ریزش موی آندروژنیک گفته میشود و در دهه دوم، سوم یا چهارم زندگی می تواند شروع شود.
3- ریزش موی منطقه ای :
در این نوع ریزش مو، یک منطقه گرد و صاف خالی از مو می گردد البته نادراً کل موی سر و یا کل موی بدن گرفتار ریزش می گردد. این بیماری ممکن است بچه ها یا افراد بزرگسال را گرفتار کند. علت این بیماری نامشخص می باشد ولی فکر می شود یک مشکل خود ایمنی باشد.
درمان شامل تزریقات کورتون ،درمانهای موضعی دیگر و گاهی نور درمانی است.
4- ریزش مو بعد از زایمان :
زمانیکه یک خانم حامله است بیشتر موها در فاز رشد باقی می مانند و بعد از زایمان وارد فاز استراحت می شوند بنابراین2 تا 4 ماه بعد از زایمان ریزش موی نسبتاً شدیدی ایجاد می شود که می تواند یک تا شش ماه طول بکشد ولی در اغلب موارد بطور کامل بهبود می یابد.
5- ریزش مو بدنبال بیماریهای عفونی و تب شدید :
بدنبال بعضی بیماریها موها وارد فاز استراحت می شوند و4هفته تا 2 ماه بعد از آن ریزش شدید مو ایجاد میشود این نوع ریزش نیز خود بخود قطع می گردد.
6- بیماری تیروئید :
کم کاری و پرکاری تیروئید هر دو می تواند ایجاد ریزش مو کنند. این نوع ریزش با درمان مشکل تیروئید بهبود می یابد.
7- رژیم غذایی یا پروتئین ناکافی :
بعضی افراد که رژیم های شدید میگیرند و دچار کاهش پروتئین می شوند و موها در این موارد وارد فاز استراحت می شوند .و 2 تا4  بعد ریزش شدید مو ایجاد می شوند.
8- داروها
بعضی داروها می توانند باعث ریزش شدید میگیرند و دچار کاهش پروتئین می شوند و موها در این موارد وارد فاز استراحت می شوند و 2 تا 4 ماه بعد ریزش شدید مو ایجاد می شود.
9- درمان های ضد سرطان
این داروها ایجاد توقف رشد مو کرده و بعد از یک تا سه هفته از درمان موها می ریزند و تا 30 درصد موها ممکن است بریزند بعد از درمان مو مجدداً رشد میکنند.
10-استفاده از قرص های پیشگیری ازحاملگی
خانم هایی که از قرص های ضد بارداری استفاده می کنند ممکن است دچار ریزش مو شوند همچنین گاهی بعد از قطع قرص های ضد بارداری نیز ریزش مو مشاهده می شود که2 تا 4 ماه بعد از قطع قرص ها اتفاق می افتد و ممکن است برای 6 ماه ادامه یابد و بعد بهبود یابد.
11- کمبود آهن خون
بعضی از افراد در رژیم غذایی آهن کافی دریافت نمی کنند یا جذب آهن آنها محتل است و یا به علل عوامل خونریزی دهنده آهن آنها پایین است و کمبود آهن نادراً می تواند ایجاد ریزش مو کند.
12- بدنبال جراحی
هر شخصی که تحت عمل جراحی قرار گیرد. یک تا سه ماه بعد از عمل دچار ریزش مو می شود و این نوع ریزش مو بعد از چند ماه برطرف می گردد.
13- عفونت های قارچی سر
این عفونت ها بصورت نواحی از موهای شکسته همراه با پوسته ریزی و گاهی نیز بصورت قرمزی، تورم و ترشح مشاهده می شوند. در این موارد بیماری و اگیر دار است و درمان جدی نیاز دارد.
14- کندن موها توسط خود شخص
بعضی افراد موی خود را با دست پیچانده و می کنند. این مشکل در بچه ها شایعتر و بدنبال استرس می باشد و می تواند علاوه بر موهای سر موهای نواحی دیگرش مانند ابرو، مژه را نیز گرفتار کند.
با افزایش سن سرعت رشد مو کاهش می یابد بطور نرما ل در هر روز تعداد 50 تا 100 عدد مو می ریزد.
http://www .pezeshk.us


نوشته شده توسط صبا 87/8/23:: 10:17 صبح     |     () نظر